Over simply calla

Simply Together​

Simply Calla is een inspiratieplatform voor bloemisten, tuincentra, kwekers, groothandelaren en andere sierteeltprofessionals. Het is een gezamenlijk promotie initiatief van alle broeiers, kwekers en veredelaars van Zantedeschia’s en Aethiopica’s en wordt extra ondersteund door de kwekers verenigd in Captain Select.

Met dit gezamenlijke initiatief laten de kwekers niet alleen het bijzondere van hun eenvoudige stijlvolle product zien, maar willen ze vooral veel inspiratie bieden met toepassingsmogelijkheden voor bloemisten, tuincentra en andere retailers. Het is een inspiratiebron bron voor creatie van verrassende combinaties van Calla’s met andere bijzondere bloemen en planten. Juist in combinatie met andere bloemen of planten komt de kracht en eenvoud van de Calla extra pas echt tot zijn recht. 

Ook alleen in combinatie met het vakmanschap en de creativiteit van bloemisten of andere professionals kan de consument echt verblijd worden met dit natuurlijke designproduct! Samen willen de kwekers met hun producten vooral ook een bijdrage leveren aan een bloeiende business voor bloemisten, tuincentra en andere retailers. De Calla is door zijn unieke verschijning een verrijking voor het assortiment van bloemisten en tuincentra. Hij zorgt door zijn eenvoud in stijl voor harmony in een boeket,  maar met zijn natuurlijke kleuren ook voor extra vrolijkheid in het plantenschap!

simply calla

Die veelzijdigheid verspreiden we niet alleen via deze website. Ook via social media als Facebook en Instagram wil Simply Calla professionals en consumenten inspireren. Tevens is er nauwe en prettige samenwerking met zowel groothandelaren, bloemistenorganisaties als vakgerichte media. ‘Simply Calla’ staat als platform dan ook open voor samenwerking met andere sierteeltpartners. Van bloemisten tot kwekersgroepen van andere bloemen en planten. We simply have to do it together!

Samenwerken?

Interesse in een samenwerking of sponsoring? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.