Simply Tubers

Simply Strong

Het hele jaar door!

In zuidelijk Afrika is de Calla inheems.¬†Daar groeit de plant vaak onderaan hellingen tussen gras en struikgewas, waar het tijdelijk moerassig kan zijn wanneer regenwater blijft staan. Dat water slaat de plant op in zijn uiterst sterke wortelknol, om zo de vaak langere drogere periode te toch kunnen overbruggen en mooie bloemen tot leven te brengen. De Calla knol is daardoor van nature al een sterk kwaliteits product met een hoog ‘rendement’ in sterke bloemen.

Simply the Best

De vakkennis van de knollenkwekers en de intense aandacht die zij aan hun product besteden maken de knollen alleen nog maar sterker. Het duurt dan ook een aantal jaren voordat een knol volwassen en groot genoeg is om de markt op te mogen. Die cyclus en hang naar optimale kwaliteit bieden kwekers van bloemen en planten jaarrond de zekerheid van een hoge opbrengst per knol. En wist u dat Calla knollen ook jaarrond beschikbaar en leverbaar zijn voor u als bloemen of planten kweker?

Als kweker van Calla’s produceer je zeker geen massaproduct, maar een gewaardeerd product bij professionele bloemisten die zich willen onderscheiden. Voor speciale momenten en ook voor bijzondere boeketten. Dit exclusieve karakter wordt ook erkent door grotere retailers, die ook steeds meer opzoek zijn naar luxere boeketlijnen. Vooral Amerikaanse retailers voegen graag de Calla als specialty product toe aan hun exclusieve boeketten. Voor hen is de Calla ook marge technisch een interessante toevoeging. Calla planten brengen verder variatie in het assortiment van tuincentra en andere retailers. Door toegenomen onzekerheid in de samenleving groeit de hang naar kleur en vrolijkheid in de woonomgeving. De categorie bloeiende planten gaat hiervan profiteren en de Calla brengt hierbij verrassende kleuren en een uniek stijl mee.

Simply Try Box!

Bent u een ervaren kweker van bloemen of planten en heeft u interesse om naast uw bestaande producten eens een ander exclusief product te kweken, dan is de Calla zeker een overweging waard. We hopen dat de informatie en inspiratie van deze site uw nieuwsgierigheid opwekt. Maar we geloven dat vooral uw eigen ervaring met het product de perfecte graadmeter is. Simply Calla een mooi aanbod voor kwekers met serieuze interesse. U kunt via deze site gratis een proef-box aanvragen met Calla Knollen, welke wij rechtstreeks van de kwekerij naar u verzenden. U maakt wat ruimte vrij in uw kwekerij en doet ervaring op met de Calla. Wie weet bent u een van de toekomstige Calla bloemen of planten kwekers!